BOIX Europe Blog

6 tips voor een nog efficiënter productieproces

15-aug-2018 11:05:06 / geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe

Meer productie, terwijl de kosten omlaag gaan en de kwaliteit verbetert. Deze uitbreidingen voor een Boix dozenopzetmachine dragen bij aan een nog efficiënter productieproces:

1. Pre-feeder extern planomagazijn
2. Stapelaar voor opgezette trays
3. Rollerbanen voor buffervoorraad
4. Boix Fill-Easy automatisch lijmtankvulsysteem
5. Kits voor het opzetten van andere doostypen
6. Boix servicecontract voor gemak en zekerheid
Boix dozenopzetmachine uitbreidingen

1. Pre-feeder extern planomagazijn
De pre-feeder is een extern planomagazijn dat je achter of naast de Boix verpakkingsmachine kunt plaatsen. Het is dé oplossing voor het automatisch aanvoeren en vullen van het planomagazijn van de dozenopzetmachine.

2. Stapelaar voor opgezette trays
De stapelaar stapelt je opgezette trays naar de gewenste hoogte. De operator hoeft hierdoor minder handelingen te verrichten om de trays te verplaatsen.

3. Rollenbanen voor buffervoorraad
Rollenbanen vergroten je buffervoorraad van opgezette trays. Boix Europe biedt zowel aangedreven, als niet aangedreven rollenbanen.

4. Boix Fill-Easy automatisch lijmtankvulsysteem
Het Boix Boix Fill-Easy automatisch lijmtankvulsysteem met een capaciteit van 50 kg hotmelt granulaat zorgt ervoor dat je minder vaak je lijmsysteem hoeft bij te vullen. Andere voordelen zijn een constante lijmtemperatuur en een constant kwaliteitsniveau.

5. Kits voor het opzetten van andere doostypen
Voor meer flexibiliteit kun je naar behoefte kits toevoegen voor het opzetten van andere doostypen. Denk aan trays voorzien van ingerolde en uitgerolde hoeken, trottoirs en met een omgeslagen lange of korte zijde. Hiermee kun je de functionaliteiten van je dozenopzetmachine uitbreiden.

6. Boix servicecontract
Met een servicecontract van Boix Europe kies je voor gemak en zekerheid. Je bent gegarandeerd van regelmatig preventief onderhoud en je profiteert van korting op Boix-onderdelen en uurtarieven. Bovendien wordt de garantie op een nieuwe machine met 6 maanden verlengd en staat Boix Europe je vanuit Nederland bij met een goed bereikbare afdeling Service & Support en een snelle levering van reserve-onderdelen.  

Meer weten welke dozenopzetmachine uitbreidingen je kunnen helpen bij een nog efficiënter productieproces?

CONTACT

Over dit blog

Boix Europe is de leverancier van Boix opzetmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Via onze blogs delen wij onze ervaringen in en kennis over de verpakkingsbranche.

Abonneer je op onze Blogs

Nieuwste blogs

Blogs per onderwerp

bekijk alle onderwerpen >

 

Whitepaper Dozen opzetten

Hoe bepaal je wat de voorkeur heeft als het gaat om een opzetmachine op locatie of een opzetstation. Welke factoren spelen een rol in deze overweging? Je leest het in dit whitepaper.

download  Whitepaper