BOIX Europe Blog

Operator training wederom groot succes!

Geschreven door Sam Schreurs on 12-mrt-2018 14:14:21

Vorige week is er wederom een geslaagde training en bijeenkomst voor de operators verzorgd door Boix Europe!

Operators van verschillende bedrijven mochten wij ontvangen bij onze vestiging in Eerbeek.
Diverse onderwerpen zoals dagelijks onderhoud, veiligheid en klantspecifieke vragen werden onder meer besproken en uitgelegd.
Onder andere door de kennis en kunde van de deelnemers en onze trainer was het een nuttige en leerzame dag.

Lees verder

Topics: machine operator, packaging, trayopzetmachine, dozenopzetmachine, showroom, dozen opzetten, Karton, Service, opzetmachine, meeting, lower costs

Aanbod gebruikte Boix Opzetmachines september

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 31-aug-2017 16:36:53

Naast de vraag naar nieuwe Boix opzetmachines is er ook een levendige vraag naar gebruikte opzetmachines van het merk Boix. Door de solide bouwwijze, hoogwaardige kwaliteit van onderdelen en de 24/7 support van Boix Europe zijn deze gebruikte machines na een grondige revisie heel geschikt om nog jaren mee te gaan. Al onze gebruikte machines worden geleverd met 6 maand garantie!

Lees verder

Topics: gebruikte machines, Dozenopzetmachines, opzetmachine

Aanbod gebruikte Boix Opzetmachines augustus

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 1-aug-2017 9:19:16

Naast de vraag naar nieuwe Boix opzetmachines is er ook een levendige vraag naar gebruikte opzetmachines van het merk Boix. Door de solide bouwwijze, hoogwaardige kwaliteit van onderdelen en de 24/7 support van Boix Europe zijn deze gebruikte machines na een grondige revisie heel geschikt om nog jaren mee te gaan. Al onze gebruikte machines worden geleverd met 6 maand garantie!

Lees verder

Topics: gebruikte machines, Dozenopzetmachines, opzetmachine

Boix Europe goes 360°!

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 27-jul-2017 11:47:00

 

U zult wel denken “Dat is warm?!”. Maar 360° heeft niets met temperatuur te maken, alhoewel wij wel warm lopen voor de laatste innovatie van Boix Europe. Met hulp van 2Bhip hebben wij een virtuele showroom gecreëerd. Door innoverende ontwikkelingen in de digitale wereld is het vanaf heden mogelijk onze showroom in Eerbeek te zien zonder ons te bezoeken. Onze showroom is onlangs geïntegreerd in een 360° shoot. U kunt onze complete showroom zien zonder ons te bezoeken!

Lees verder

Topics: showroom, trayopzetmachine, Dozenopzetmachines, opzetmachine

Aanbod gebruikte Boix opzetmachines Juli

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 30-jun-2017 13:00:00

Naast de vraag naar nieuwe Boix opzetmachines is er ook een levendige vraag naar gebruikte opzetmachines van het merk Boix. Door de solide bouwwijze, hoogwaardige kwaliteit van onderdelen en de 24/7 support van Boix Europe zijn deze gebruikte machines na een grondige revisie heel geschikt om nog jaren mee te gaan.

Lees verder

Topics: gebruikte machines, Boix, Dozenopzetmachines, opzetmachine

Voorkom stilstand van uw dozenopzetmachine

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 30-jun-2017 8:58:00kartonnen dozen on demand

hoe het machinaal vormen van dozen optimaal wordt afgestemd op de productie van de te verpakken goederen.

Een dozenopzetmachine kan grote hoeveelheden dozen in een korte tijd machinaal verlijmen en opzetten. Het is belangrijk om de Ook kan onbedoelde stilstand grote gevolgen kan hebben voor het productieproces. Deze stilstand, ook wel ‘downtime’ genoemd, kent verschillende oorzaken.

Soms is de oorzaak simpel te achterhalen. Als er bijvoorbeeld geen plano’s meer zijn, kunnen er geen dozen worden opgezet. De machine staat dan stil. Het goed plannen van het aanleveren van plano’s helpt daarom al aan het voorkomen van downtime. Een goede relatie met de kartonleverancier is daarvoor essentieel.

Lees verder

Topics: opzetmachine, Service, Dozenopzetmachines, Training, onderhoud, Golfkarton, Karton

Boix introduceert nieuwe Q-range op Fruit Logistica in Berlijn

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 17-mrt-2016 11:17:44

Boix is marktleider in opzetmachines voor het vormen en verlijmen van kartonnen verpakkingen.

Lees verder

Topics: opzetmachine

Novi Sad Beurs 2015

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 27-feb-2015 16:24:00

Alweer voor de 4e keer neemt Boix deel aan de Novi Sad Beurs in Servië.

Deze agrarische beurs vindt plaats van 9 t/m 15 mei en is de grootste beurs in West Balkan en Zuid- Oost Europa. Het behoort tot één van de tien belangrijkste beurzen met betrekking tot landbouw in Europa en is een ontmoetingspunt voor landbouwproducenten uit het land en de regio.

Aangezien Oost-Europa een van onze groeimarkten is willen wij ons middels deze beurs nog beter profileren en onze klanten informeren over ons hoge kwaliteit en service niveau en 45 jarige ervaring binnen onze wereldwijde organisatie. Graag verwelkomen wij u op onze stand in Hal 1.

Voor vragen of een afspraak kunt u ook contact opnemen met ons hoofdkantoor in Eerbeek, tel. +31 (0)313 670 460 of bezoek onze website, www.boixeurope.com 

Spreek met een Engineer

Lees verder

Topics: opzetmachine, Machines

Over dit blog

Boix Europe is de leverancier van Boix opzetmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Via onze blogs delen wij onze ervaringen in en kennis over de verpakkingsbranche.

Abonneer je op onze Blogs

Nieuwste blogs

Blogs per onderwerp

bekijk alle onderwerpen >

 

Whitepaper Dozen opzetten

Hoe bepaal je wat de voorkeur heeft als het gaat om een opzetmachine op locatie of een opzetstation. Welke factoren spelen een rol in deze overweging? Je leest het in dit whitepaper.

download  Whitepaper