BOIX Europe Blog

14% meer verkopen met kartonnen trays!

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 10-aug-2017 12:00:00

Retailers hechten groot belang aan een goede, onderscheidende verpakking die bijdraagt aan de verkoopcijfers. En terecht. Een recente studie wijst uit dat het gebruik van golfkarton i.p.v. plastic verpakkingen de verkopen met 14% doen stijgen!. Het is duidelijk dat de hedendaagse consument overtuigd is van de voordelen van kartonnen verpakkingen. En wat de consument beter vindt, vliegt nu eenmaal sneller over de toonbank.

Lees verder

Topics: tray, golfkartonnen verpakkingen, Dozenopzetmachines, Kartonindustrie, milieubewust, verpakkingsoplossing

Waarom kartonnen trays onmisbaar zijn.

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 6-jul-2017 8:32:00

Golfkarton is één van de meest populaire verpakkingsmaterialen. Het wordt gebruikt voor de primaire verpakking van producten, maar ook het gebruik van golfkarton als secundaire verpakking is sterk in opkomst. Steeds meer fabrikanten kiezen voor golfkartonnen omdozen. In deze blog zetten wij vijf belangrijke ontwikkelingen voor de levensmiddelenfabrikant rondom de kartonnen tray voor u op een rij. 

Lees verder

Topics: golfkartonnen verpakkingen, Golfkarton, Verpakkingen, milieubewust, verpakkingsoplossing

Golfkarton verpakkingen van nature recyclebaar.

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 21-dec-2016 10:00:00

De Europese Commissie bevordert een circulair economisch model: waarbij men de middelen zo efficiënt mogelijk gebruikt, zo min mogelijk afval genereerd en de impact op het milieu vermindert.

Lees verder

Topics: clean, Karton, Bio based, milieubewust, recycled paper, circular economy, sustainably managed forests

Groeiende vraag naar biobased verpakken

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 30-jun-2016 14:30:00

Biobased verpakkingen zijn verpakkingen die zijn gebaseerd op van oorsprong natuurlijke materialen, die recyclebaar of composteerbaar zijn. Door toenemende aandacht voor het milieu, door de gehele keten heen, worden biobased verpakkingen steeds belangrijker.

Lees verder

Topics: Verpakkingen, milieubewust, Bio based

Over dit blog

Boix Europe is de leverancier van Boix opzetmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Via onze blogs delen wij onze ervaringen in en kennis over de verpakkingsbranche.

Abonneer je op onze Blogs

Nieuwste blogs

Blogs per onderwerp

bekijk alle onderwerpen >

 

Whitepaper Dozen opzetten

Hoe bepaal je wat de voorkeur heeft als het gaat om een opzetmachine op locatie of een opzetstation. Welke factoren spelen een rol in deze overweging? Je leest het in dit whitepaper.

download  Whitepaper