Tray wisselen op een Q-1500

Wist u dat u op een Boix Q-1500 een plaform tray met de afmetingen 60x40 in 12 minuten om te stellen is naar een plaform tray met de afmetingen 40x30? Het navolgende filmpje laat zien hoe deze wisseling op een Boix Q-1500 in zijn werk gaat.

Nog sneller omstellen, dat kan! Wilt u weten welke machines dit zijn, neem dan contact op met ons sales team op het nummer: 0313-670460. 

04 mei 2016 - Dajana | Boix Europe

Tags: Machines

Lees meer

Boix introduceert nieuwe FP-4/2M trayopzetmachine

Boix, marktleider in trayopzetmachines, introduceert de opvolger van de welbekende groene Boix FP-4 machine voor het opzetten van o.a. tomaten- en paprikatrays.

20 apr 2016 - Dajana | Boix Europe

Tags: Machines

Lees meer

Gesloten tray-deksel voorkomt diefstal

Naast de Boix Range trayopzetmachines voor het automatisch vouwen en verlijmen van golf- en massief kartonnen trays en display trays presenteert Boix Europe B.V. op de FachPack de nieuwe generatie Boix HAT machine. Deze volautomatische en verstelbare machine verlijmt deksels op trays, waarbij de doos met het product binnenin volledig afgesloten wordt. Met deze oplossing wordt bespaard in personeelskosten en wordt diefstal van producten voorkomen. De HAT machine is geschikt voor diverse bodemformaten, heeft variabele snelheden en herkent automatisch de hoogte van de trays. Kom langs tijdens de FachPack op onze Boix Stand, Hal 4 Stand 4-213 voor een demonstratie en uitgebreide informatie.

23 sep 2015 - Dajana | Boix Europe

Tags: Machines

Lees meer

Boix Europe gaat hard(lopend) van Amsterdam naar Zaandam

Op zondag 20 september deden 46.000 deelnemers mee aan de 31e editie van de Dam tot Damloop. De grootste 10 Engelse Mijl hardloopwedstrijd ter wereld met een ongeëvenaarde sfeer! Ook een sportief team van Boix ging de uitdaging aan en zoals het Boix betaamt, kwamen ze na 16,1 km als geoliede machines over de finish!

22 sep 2015 - Dajana | Boix Europe

Tags: Machines

Lees meer

Kartonnen trays hebben de voorkeur

Uit een recent onderzoek van de Londoner Instituts YouGov onder 7.000 Belgen, Fransozen, Duitsers, Italianen, Nederlands, Polen en Spanjaarden blijkt dat de voorkeur gegeven wordt aan golfkartonnen trays boven kunststof kratten. Slechts 32% van de ondervraagden gaf de voorkeur aan kunststof kratten. Uit onderzoek blijkt tevens dat fruit en groente, dat verpakt wordt in golfkartonnen trays, beter aankomt bij de Europese consument. Het fruit en groente ziet er kwalitatief beter uit in golfkartonnen trays en golfkartonnen trays zijn hygiënischer, omdat deze, in tegenstelling tot kunststof kratten, maar eenmalig gebruikt en daarna gerecycled worden.

Voor Boix zijn de uitkomsten geen verrassing en ervaren wij dit onderzoek als een bevestiging, wat ook blijkt ook uit de alsmaar stijgende lijn van verkoop van onze verpakkingsmachine over de gehele wereld. De hoge mate van kwaliteit, lange levensduur en lage onderhoudskosten hebben ertoe geleid dat er inmiddels meer dan 7.500 Boix verpakkingsmachines in meer dan 75 landen staan.

24 jun 2015 - Dajana | Boix Europe

Tags: Machines

Lees meer

Kijkje in de keuken van Boix

Onze Boix tray opzetmachines worden geproduceerd in de hypermoderne fabriek van Maquinaria Boix in San Isidro (Alicante), Spanje. Het familiebedrijf kent een historie van meer dan 45 jaar in het bieden van machine-oplossingen aan duizenden tevreden klanten in meer dan 75 landen. Met dit filmpje bieden wij een kijkje in ‘de keuken’ en laten wij tevens de vele mogelijkheden van de diverse tray opzetmachines zien. Wenst u meer informatie naar aanleiding van dit filmpje neemt u dan contact op met ons sales team op het nummer: +31 313 670 460.

Vraag een offerte aan

26 mei 2015 - Dajana | Boix Europe

Tags: Machines

Lees meer

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper