BOIX Europe Blog

Goede bijeenkomsten komen samen met goede partners

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 17-jun-2016 15:00:00

 

Lees verder

Topics: Machines, meeting

Tray wisselen op een Q-1500

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 4-mei-2016 16:41:00

Wist u dat u op een Boix Q-1500 een plaform tray met de afmetingen 60x40 in 12 minuten om te stellen is naar een plaform tray met de afmetingen 40x30? Het navolgende filmpje laat zien hoe deze wisseling op een Boix Q-1500 in zijn werk gaat.

Nog sneller omstellen, dat kan! Wilt u weten welke machines dit zijn, neem dan contact op met ons sales team op het nummer: 0313-670460. 

Lees verder

Topics: Machines

Boix introduceert nieuwe FP-4/2M trayopzetmachine

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 20-apr-2016 14:15:20

Boix, marktleider in trayopzetmachines, introduceert de opvolger van de welbekende groene Boix FP-4 machine voor het opzetten van o.a. tomaten- en paprikatrays.

Lees verder

Topics: Machines

Uitnodiging voor de FachPack 2015

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 1-okt-2015 16:36:00
Lees verder

Topics: Machines

Gesloten tray-deksel voorkomt diefstal

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 23-sep-2015 16:39:00

Naast de Boix Range trayopzetmachines voor het automatisch vouwen en verlijmen van golf- en massief kartonnen trays en display trays presenteert Boix Europe B.V. op de FachPack de nieuwe generatie Boix HAT machine. Deze volautomatische en verstelbare machine verlijmt deksels op trays, waarbij de doos met het product binnenin volledig afgesloten wordt. Met deze oplossing wordt bespaard in personeelskosten en wordt diefstal van producten voorkomen. De HAT machine is geschikt voor diverse bodemformaten, heeft variabele snelheden en herkent automatisch de hoogte van de trays. Kom langs tijdens de FachPack op onze Boix Stand, Hal 4 Stand 4-213 voor een demonstratie en uitgebreide informatie.

Lees verder

Topics: Machines

Boix Europe gaat hard(lopend) van Amsterdam naar Zaandam

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 22-sep-2015 16:38:00

Op zondag 20 september deden 46.000 deelnemers mee aan de 31e editie van de Dam tot Damloop. De grootste 10 Engelse Mijl hardloopwedstrijd ter wereld met een ongeëvenaarde sfeer! Ook een sportief team van Boix ging de uitdaging aan en zoals het Boix betaamt, kwamen ze na 16,1 km als geoliede machines over de finish!

Lees verder

Topics: Machines

Kartonnen trays hebben de voorkeur

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 24-jun-2015 16:33:00

Uit een recent onderzoek van de Londoner Instituts YouGov onder 7.000 Belgen, Fransozen, Duitsers, Italianen, Nederlands, Polen en Spanjaarden blijkt dat de voorkeur gegeven wordt aan golfkartonnen trays boven kunststof kratten. Slechts 32% van de ondervraagden gaf de voorkeur aan kunststof kratten. Uit onderzoek blijkt tevens dat fruit en groente, dat verpakt wordt in golfkartonnen trays, beter aankomt bij de Europese consument. Het fruit en groente ziet er kwalitatief beter uit in golfkartonnen trays en golfkartonnen trays zijn hygiënischer, omdat deze, in tegenstelling tot kunststof kratten, maar eenmalig gebruikt en daarna gerecycled worden.

Voor Boix zijn de uitkomsten geen verrassing en ervaren wij dit onderzoek als een bevestiging, wat ook blijkt ook uit de alsmaar stijgende lijn van verkoop van onze verpakkingsmachine over de gehele wereld. De hoge mate van kwaliteit, lange levensduur en lage onderhoudskosten hebben ertoe geleid dat er inmiddels meer dan 7.500 Boix verpakkingsmachines in meer dan 75 landen staan.

Lees verder

Topics: Machines

Kijkje in de keuken van Boix

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 26-mei-2015 16:30:00

Onze Boix tray opzetmachines worden geproduceerd in de hypermoderne fabriek van Maquinaria Boix in San Isidro (Alicante), Spanje. Het familiebedrijf kent een historie van meer dan 45 jaar in het bieden van machine-oplossingen aan duizenden tevreden klanten in meer dan 75 landen. Met dit filmpje bieden wij een kijkje in ‘de keuken’ en laten wij tevens de vele mogelijkheden van de diverse tray opzetmachines zien. Wenst u meer informatie naar aanleiding van dit filmpje neemt u dan contact op met ons sales team op het nummer: +31 313 670 460.

Vraag een offerte aan

Lees verder

Topics: Machines

Over dit blog

Boix Europe is de leverancier van Boix opzetmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Via onze blogs delen wij onze ervaringen in en kennis over de verpakkingsbranche.

Abonneer je op onze Blogs

Nieuwste blogs

Blogs per onderwerp

bekijk alle onderwerpen >

 

Whitepaper Dozen opzetten

Hoe bepaal je wat de voorkeur heeft als het gaat om een opzetmachine op locatie of een opzetstation. Welke factoren spelen een rol in deze overweging? Je leest het in dit whitepaper.

download  Whitepaper