BOIX Europe Blog

Samen verder groeien

Geschreven door Sam Schreurs on 13-apr-2018 12:14:55

Afgelopen weken hebben wij in onze showroom in Eerbeek meerdere keren bezoek mogen ontvangen van huidige- en potentiële klanten, toeleveranciers, turnkey partners en business partners. 

Om onze klanten succesvol te kunnen blijven adviseren spreken wij regelmatig met onze partners en toeleveranciers. Boix besteedt hier veel aandacht aan om elkaar op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en om te bespreken hoe wij elkaar kunnen versterken.

Lees verder

Topics: dozenopzetmachine, packaging, trayopzetmachine, showroom, samenwerkingsverband, golfkartonnen verpakkingen, machinaal verlijmen, dozen opzetten, renewable sources, Tray forming, Kartonindustrie, Business Partner, meeting

14% meer verkopen met kartonnen trays!

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 10-aug-2017 12:00:00

Retailers hechten groot belang aan een goede, onderscheidende verpakking die bijdraagt aan de verkoopcijfers. En terecht. Een recente studie wijst uit dat het gebruik van golfkarton i.p.v. plastic verpakkingen de verkopen met 14% doen stijgen!. Het is duidelijk dat de hedendaagse consument overtuigd is van de voordelen van kartonnen verpakkingen. En wat de consument beter vindt, vliegt nu eenmaal sneller over de toonbank.

Lees verder

Topics: tray, golfkartonnen verpakkingen, Dozenopzetmachines, Kartonindustrie, milieubewust, verpakkingsoplossing

Duitse verpakkingswereld te gast bij Boix in Alicante

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 23-jun-2017 16:20:00

 

Boix Europe is dit jaar lid geworden van de “Vereniging Vollpappe-Kartonagen” (VVK). De VVK behartigt de belangen van Duitse bedrijven die massief karton produceren en verwerken. De leden van het VVK zijn verspreid over heel Duitsland.

Lees verder

Topics: VVK, Verband Vollpappe-Kartonagen, massief karton, samenwerkingsverband, Kartonindustrie, Dozenopzetmachines

Golfkarton, ontworpen voor bescherming!

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 2-jan-2017 9:45:00

 Golfkarton verpakkingen zijn heel populair, het beschermt ongeveer 75% van alle verpakte goederen die hedendaags getransporteer worden. 

Lees verder

Topics: Karton, Kartonindustrie, Verpakkingen, tray

Golfkarton, verrassend sterk en stapelbaar!

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 13-dec-2016 9:45:00

 

Kwekers, handelaren en retailers moeten er zeker van zijn dat hun verse producten reizen onder de beste omstandigheden en het Common Footprint Quality (cfq), een nieuwe pan-Europese norm, helpt om dit te garanderen. De CFQ heeft strenge eisen op het gebied van kracht. Een controle systeem zorgt ervoor dat er aan de beloofde normen wordt voldaan. Het modulaire ontwerp van de tray maakt het mogelijk om trays van verschillende producenten door elkaar te stapelen. Het zorgt voor optimale prestaties zelfs met de meest complexe logistieke eisen.

 

Lees verder

Topics: fresh food, corrugated board, corrugated trays, Karton, Telers, Verpakkingen, Kartonindustrie, verpakkingsoplossing

De Jong Verpakking en Boix al 25 jaar betrouwbare partners!

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 15-nov-2016 18:30:00

 

Afgelopen week heeft Boix Europe het sales team van De Jong verpakking welkom mogen heten.

Lees verder

Topics: Kartonindustrie, Karton, Betrouwbare partner, Dozenopzetmachines

Over dit blog

Boix Europe is de leverancier van Boix opzetmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Via onze blogs delen wij onze ervaringen in en kennis over de verpakkingsbranche.

Abonneer je op onze Blogs

Nieuwste blogs

Blogs per onderwerp

bekijk alle onderwerpen >

 

Whitepaper Dozen opzetten

Hoe bepaal je wat de voorkeur heeft als het gaat om een opzetmachine op locatie of een opzetstation. Welke factoren spelen een rol in deze overweging? Je leest het in dit whitepaper.

download  Whitepaper