BOIX Europe Blog

Golfkarton, verrassend sterk en stapelbaar!

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 13-dec-2016 9:45:00

 

Kwekers, handelaren en retailers moeten er zeker van zijn dat hun verse producten reizen onder de beste omstandigheden en het Common Footprint Quality (cfq), een nieuwe pan-Europese norm, helpt om dit te garanderen. De CFQ heeft strenge eisen op het gebied van kracht. Een controle systeem zorgt ervoor dat er aan de beloofde normen wordt voldaan. Het modulaire ontwerp van de tray maakt het mogelijk om trays van verschillende producenten door elkaar te stapelen. Het zorgt voor optimale prestaties zelfs met de meest complexe logistieke eisen.

 

Lees verder

Topics: fresh food, corrugated board, corrugated trays, Karton, Telers, Verpakkingen, Kartonindustrie, verpakkingsoplossing

Corrugated packaging with all around appeal

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 9-sep-2016 16:30:00

When it comes to protecting goods such as fresh produce, corrugated packaging leaves the competition standing!

Lees verder

Topics: corrugated trays, corrugated, boxes, carton

Fruit stays fresh for up to three more days in corrugated trays, research shows

Geschreven door Dajana | Boix Europe on 5-jul-2016 16:55:42

Corrugated trays keep fruit fresher and safer than reusable plastic crates (RPCs) and can significantly reduce contamination from pathogenic and spoilage microorganisms, according to scientific research.

Lees verder

Topics: boxes, tray former, corrugated trays, fresh food

Over dit blog

Boix Europe is de leverancier van Boix opzetmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Via onze blogs delen wij onze ervaringen in en kennis over de verpakkingsbranche.

Abonneer je op onze Blogs

Nieuwste blogs

Blogs per onderwerp

bekijk alle onderwerpen >

 

Whitepaper Dozen opzetten

Hoe bepaal je wat de voorkeur heeft als het gaat om een opzetmachine op locatie of een opzetstation. Welke factoren spelen een rol in deze overweging? Je leest het in dit whitepaper.

download  Whitepaper