BOIX Europe Blog

Waarom Plaform?

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 5-okt-2017 7:00:00

Het Plaform tray design is nu ruim 30 jaar oud en in deze tijdspan uitgegroeid tot 1 van de meest gebruikte verpakkingen voor het transporteren en presenteren van groenten en fruit. Tevens is de Plaform doos een veelgeziene verpakking in bekende supermarktketens voor allerhande producten. De manier waarom de Plaform tray is ontworpen en het feit dat ze snel opgezet kan worden maakten de Plaform tray tot een van de meest kosteffectieve verpakkingsoplossingen.

Lees verder

Topics: plaform doos, plaform tray, Dozenopzetmachines, agf

Zo kiest u de beste fruit tray!

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 2-jun-2017 16:40:00

Het verpakken van groente en fruit in omverpakkingen is maatwerk. Aardbeien in doosjes stellen andere eisen aan de omverpakking (trays) dan bijvoorbeeld losse appels en tomaten. Ook afzetorganisaties en retailers hebben hun eisen en wensen ten aanzien van de te gebruiken trays. Er zijn dus veel factoren om rekening mee te houden. Hieronder zetten we de belangrijkste keuzemogelijkheden die er zijn voor u op een rij, inclusief insperende tips om te komen tot uw ideale fruit tray!

foto: Aarbeien in kunststof kleinverpakking, verpakt in een kartonnen omdoos (tray).
Lees verder

Topics: Verpakkingen, agf, tray, verpakkingsoplossing

Tomatendozen in Noorwegen

Geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe on 9-mrt-2017 16:00:00

Vorige maand is ons sales team op pad geweest in Noorwegen, voor Boix Europe een relatief nieuwe markt. Het eerste contact met deze tomatentelers werd gelegd op de Fruit Logistica in Berlijn, waar Boix Europe jaarlijks met een stand aanwezig is.  

Van oudsher vindt in Noorwegen tomatenteelt plaats, voornamelijk bestemd voor binnenlandse consumptie. Zowel de consumenten als de telers in Noorwegen prefereren steeds vaker het gebruik van golfkarton verpakkingen boven het gebruik van plastic kratten.

Lees verder

Topics: agf, Dozenopzetmachines, Service

Over dit blog

Boix Europe is de leverancier van Boix opzetmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Via onze blogs delen wij onze ervaringen in en kennis over de verpakkingsbranche.

Abonneer je op onze Blogs

Nieuwste blogs

Blogs per onderwerp

bekijk alle onderwerpen >

 

Whitepaper Dozen opzetten

Hoe bepaal je wat de voorkeur heeft als het gaat om een opzetmachine op locatie of een opzetstation. Welke factoren spelen een rol in deze overweging? Je leest het in dit whitepaper.

download  Whitepaper