Stapelbare kartonnen verpakking voor kwetsbare en delicate bakkerijproducten

Industriële bakkerijen hebben een grote behoefte aan kartonnen dozen die optimale bescherming bieden aan hun kwetsbare koekjes, banket, snacks en zoetwaren. Een specifieke tray die veel door bakkerijen in Oost-Europa wordt gebruikt, is de zogenaamde ‘televisie-tray’. Een golfkartonnen tray met een gevouwen opzetrand aan zowel de beide korte zijden, als de beide lange zijden van de tray.


Sterke stapelbare kartonnen verpakking voor bakkerijproducten-2
De stevige en stapelbare ‘televisie-tray’ kan met de Boix Q-1500 Plaform dozenopzetmachine machinaal worden gevormd. Er komt geen extra handmatig werk bij kijken.  Bekijk hieronder de video van deze Boix Q-1500 ‘televisie-tray’ verpakkingsoplossing:Met zorg verpakt
Een perfecte verpakking is goed afgestemd op de inhoud, beschermt je producten tijdens transport en opslag, stimuleert de verkoop, geeft je merk extra uitstraling, biedt klanten gebruiksgemak, is recyclebaar en zeker niet onbelangrijk: een slimme verpakkingslijn bespaart kosten.

Meer weten over de mogelijkheden voor efficiënte verpakkingsoplossingen die optimale bescherming bieden aan kwetsbare bakkerijproducten?

Stel je verpakkingsvraag

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 2-mei-2019 11:22:51

Topics: kartonnen verpakking, stevige verpakking, golfkartonnen tray, kwetsbare bakkerijproducten, gevouwen opzetrand korte zijden, gevouwen opzetrand lange zijden

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper