Samen verder groeien

Afgelopen weken hebben wij in onze showroom in Eerbeek meerdere keren bezoek mogen ontvangen van huidige- en potentiële klanten, toeleveranciers, turnkey partners en business partners. 

Om onze klanten succesvol te kunnen blijven adviseren spreken wij regelmatig met onze partners en toeleveranciers. Boix besteedt hier veel aandacht aan om elkaar op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en om te bespreken hoe wij elkaar kunnen versterken.

  • Wat zijn de veranderingen in onze gezamenlijke markten?
  • Welke behoefte hebben onze gezamenlijke klanten en afnemers?
  • Zijn er besparingen mogelijk in de huidige verpakkingen?
  • Zijn er besparingen te realiseren in het proces?
  • Hoe kunnen we elkaar versterken?

Dit soort vragen stellen wij en onze partners onszelf dagelijks om een goed advies te kunnen blijven geven aan onze klanten in de wereld van de verpakkingen en tray opzetmachines.

Wij zien het verpakkingsproces als een belangrijk onderdeel in de productie van een bepaald product, hierdoor dient dit proces ook naadloos te zijn afgestemd op het gehele productie proces.

 

Daarom stellen wij ook graag onze locatie en/of showroom ter beschikking voor onze partners en toeleveranciers om bijvoorbeeld een sales meeting, klantendag, kennisdag of … te organiseren of samen met Boix te sparren over hoe wij samen de klanten verder kunnen helpen in het verpakkingsproces.

Blog meeting

Wilt u ook meer te weten komen over de eindeloze mogelijkheden in de verpakkingswereld of ons ook eens bezoeken?
Bespreek dan de mogelijkheden met ons sales team via
onderstaande button.

 

CONTACT

Posted by Sam Schreurs on 13-apr-2018 12:14:55

Topics: meeting, Business Partner, Tray forming, Kartonindustrie, renewable sources, dozen opzetten, machinaal verlijmen, golfkartonnen verpakkingen, samenwerkingsverband, showroom, trayopzetmachine, packaging, dozenopzetmachine

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper