Kartonnen schaaltjes demo gemist? Dinsdag 14 mei is er weer een demo!

Kon je de demomiddag in april niet bijwonen? Geen nood! Op dinsdag 14 mei aanstaande organiseren wij de tweede MCT-1/VE demomiddag van 13.30 tot 16.00 uur in Eerbeek. In één middag zorgen wij ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de techniek en principes van het opzetten van milieuvriendelijke kartonnen schaaltjes.

Voorbeeld van een conisch kartonnen schaaltje en een rechthoekig kartonnen schaaltje-1

De opkomst van karton als milieuvriendelijk alternatief voor plastic zorgt voor een toenemende vraag naar kartonnen schaaltjes. Dit roept bij veel kwekers, producenten, retailers en (karton)leveranciers vragen op. Welke formaten trays, schaaltjes en bakjes van golfkarton of massief karton kun je bijvoorbeeld automatisch opzetten als alternatief voor de plastic variant? Wat zijn de prestaties en omsteltijden van de Boix MCT-1/VE dozenopzetmachine? En wat zijn de ervaringen en tips vanuit de praktijk?  

Kennis en ervaringen delen
Graag laten wij je tijdens de demomiddag verschillende voorbeelden zien van kartonnen schaaltjes, die automatisch te vormen en te verlijmen zijn met de Boix MCT-1/VE. De dubbelkops schaaltjes opzetmachine kan namelijk twee verschillende formaten plano’s, bestaande uit twee verschillende kartonsoorten, gelijktijdig vouwen en verlijmen tot kartonnen schaaltjes. Uiteraard krijg je aan de hand van de demo inzicht in de werking, prestaties en omsteltijden van de schaaltjes opzetmachine. Bovendien worden de ervaringen van klanten die al met de MCT-1/VE werken aan de hand van praktijkcases geïllustreerd. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het delen van kennis en ervaringen. Kortom, mis de demo niet en meld je snel aan!

Locatie:   Boix Europe
Adres:     Loubergweg 6, 6961 EK Eerbeek
Datum:    dinsdag 14 mei 2019
Tijd:         van 13.30 - 16.00 uur


IK HEB INTERESSE  IN DE DEMOMIDDAG

 

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 30-apr-2019 11:54:40

Topics: schaaltjes demo, tweede demo, 14 mei 2019, alternatief voor plastic, schaaltjes van massief karton, automatisch vouwen en verlijmen, milieuvriendelijke kartonnen schaaltjes, bakjes van golfkarton, bakjes van massief karton, schaaltjes van golfkarton

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper