Je ziet ons ook overal!

Onlangs is één van onze engineers voor een machine installatie afgereisd naar Kenia. Hier in Kenia zorgen twee Boix Q-1500 dozenopzetmachines voor de automatische verwerking van kartonnen plano’s tot gebruiksklare trays voor het verpakken van verse ananas.

 

Boix dozenopzetmachines in Kenia - verkleind


Boix dozenopzetmachine voor het verpakken van sperziebonen in SenegalEen paar weken terug waren we nog voor de installatie van een Boix dozenopzetmachine in Senegal, waar kartonnen trays voor het verpakken van verse sperziebonen automatisch worden opgezet, verlijmd en gestapeld.


Boix is wereldwijd vertegenwoordigd
Boix Europe bedient vanuit Nederland de volgende landen: Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Roemenië, Slovenië, Kroatië, Servië, Macedonië, Bulgarije en Rusland. Overige landen kunnen wij altijd bedienen in samenwerking met ons moederbedrijf Boix Maquinaria in Spanje. Meer weten? 

CONTACT

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 5-mrt-2019 15:40:58

Topics: kartonnen plano's, gebruiksklare trays, ananas, senegal, kenia, sperziebonen

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper