Ontmoet uw stille verkoper

golfkarton verkoop verpakking

 

Voor het verhogen van de waarde en het onderscheidend vermogen van uw versproducten zijn goede verpakkingen uitermate belangrijk. Verpakking dient uw groenten en fruit te beschermen en te transporteren. Maar daarnaast heeft karton unieke eigenschappen die de attractiviteit van uw product meer dan welke verpakking dan ook vergroot.

Karton is flexibel en kan op talloze verschillende manieren worden gevormd tot een doos. Daarnaast is karton milieuvriendelijk en printbaar in prachtige kleuren en uit het oog springende grafische effecten. Dit trekt de aandacht van kopers en vergroot het onderscheidend vermogen. Een goede kartonnen doos genereert additionele In-store verkopen en werkt als billboard voor uw merk.

Een goede kartonnen verpakking als ‘stille verkoper’ is perfect voor het verhogen van de waarde van uw versproducten. Een onderscheidend vermogen waar verpakkingen van andere materialen nooit aan kunnen tippen. De verwachting is dan ook dat er steeds meer kartonnen verpakkingen in de meest uiteenlopende vormen in het schap van het supermarkt komen te liggen!

Boix is uw partner voor het machinaal vormen van kartonnen dozen. Samen met uw kartonleverancier kunnen wij uw ideale kartonnen doos samenstellen.  

Wilt u weer weten, neemt dan contact op met Job Schmidt, Managing Director van Boix Europe

Contact us

 

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 19-jan-2017 16:30:00

Topics: Verpakkingen, Boix, verpakkingsoplossing, Dozenopzetmachines

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper