Golfkarton, verrassend sterk en stapelbaar!

 magazijn opzetdozen.jpg

Kwekers, handelaren en retailers moeten er zeker van zijn dat hun verse producten reizen onder de beste omstandigheden en het Common Footprint Quality (cfq), een nieuwe pan-Europese norm, helpt om dit te garanderen. De CFQ heeft strenge eisen op het gebied van kracht. Een controle systeem zorgt ervoor dat er aan de beloofde normen wordt voldaan. Het modulaire ontwerp van de tray maakt het mogelijk om trays van verschillende producenten door elkaar te stapelen. Het zorgt voor optimale prestaties zelfs met de meest complexe logistieke eisen.

 

 

 

 

De gestandaardiseerde afmetingen maken ten volle gebruik maken van zowel  de pallet grootte als pallet hoogte, en bieden een inter-stapelbare mogelijkheid. Het resultaat zijn optimale verpakkingsprestaties.

 

Voor meer informatie over deze gevormde dozen en de mogelijkheden om uw golfkarton verpakkingen met één van onze dozenopzet machines te vormen, drukt u op de onderstaande knop.

Spreek met een Engineer

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 13-dec-2016 9:45:00

Topics: Telers, Verpakkingen, corrugated trays, fresh food, verpakkingsoplossing, corrugated board, Kartonindustrie, Karton

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper