Emsland Frischgeflügel GmbH: 100 miljoen opgezette dozen

Wow, maar liefst 100 miljoen gevouwen en verlijmde dozen op de teller van een Boix FP-4/EC dozenopzetmachine bij Emsland Frischgeflügel GmbH! Meer dan 16 jaar trouwe dienst in een 24/6 ploegendienst en 'still going strong'. 

Scherm 100 miljoen gevouwen en verlijmde dozen bij Emsland Frischgefluegel GmbH
Verpakken van kip porties
De Boix FP-4/EC dozenopzetmachine is een automatische en
verstelbare machine voor het Afdeling Verpakken en Verzenden ing bij Emsland Frischgefluegel GmbHvormen en verlijmen van kartonnen trays van golfkarton en massief karton, met of zonder kolommen voor extra versterking. De FP-4/EC machine van Emsland Frischgeflügel GmbH heeft onlangs een nieuwe onderhoudsbeurt gehad. Het Duitse bedrijf gebruikt Boix dozenopzetmachines voor het verpakken van porties kip voor de levensmiddelenhandel en voor industriële verwerking. In elke gewenste gewichts- en verpakkingseenheid.


Wilt u meer weten over hoogwaardige Boix dozenopzetmachines en onze wereldwijde service en support? 

Bespreek de mogelijkheden

Posted by Ramona Fredriks on 21-mei-2019 11:24:43

Topics: Emsland Frischgeflügel GmbH, FP-4/EC, 100 miljoen gevouwen en verlijmde dozen, verpakken van porties kip, Emsland Frischgefluegel GmbH, teller

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper