Download de nieuwe Boix Q-1530 brochure!

De Boix Q-1530 dozenopzetmachine is de upgrade van de populaire Boix Q-1500 en voorzien van de nieuwste functies, zoals een standaard hogere productiecapaciteit, een 7 inch touch screen, een aan de zijkant geplaatste lijmtank voor optimale toegang tijdens onderhoud en een aantal nieuwe programma-instellingen. Optioneel kan de machine worden uitgevoerd met Boix Connect voor remote access, machine management en data registratie.

Q-1530 - lowDe Q-1530 biedt toepassingen voor de AGF, food en non-food sector. De verpakkingsmachine heeft 6 snelheden en een tray productie van tussen de 1.000 en 1.800 trays per uur. Je kunt de Boix Q-1530 gemakkelijk aanpassen voor het vouwen van een ander formaat doos. Het ombouwen duurt ongeveer 20 tot 40 minuten.

 


Meer weten over de technische specificaties, de tray mogelijkheden en opties? 

 

Download specificaties

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 17-jun-2019 14:08:56

Topics: Boix Q-1530, food, remote access, hogere productiecapaciteit, gebruiksgemak, nieuwe programma-instellingen, non-food

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper