Boix MCT1/V schaaltjesmachine in actie (video)

Kartonnen schaaltjes en kleine trays vormen een ideale verpakkingsoplossing voor het duurzamer verpakken van groenten, fruit, voorverpakt brood, bakkerijproducten, zoetwaren, snacks, aardappelproducten en vleeswaren. Bekijk onze MCT1/V verpakkingsoplossing in actie! 


De MCT1/V is een automatische en verstelbare 2-koppige dozenopzetmachine, die 2 verschillende formaten trays gelijktijdig kan opzetten.

MCT1V schaaltjesmachine voor kartonnen schaaltjes en trays
De compacte verpakkingsmachine wordt mechanisch aangedreven door 1 motor die 2 verstelbare koppen aanstuurt met behulp van drijfstangen. Hierdoor kan de machine met een snelheid van 1.800 tot 3.500 trays per uur (per kop) gelijktijdig 2 verschillende formaten trays en schaaltjes opzetten van zowel golfkarton als massief karton. Voor het wisselen van formaten is geen gekwalificeerde monteur nodig.

De machine is een instapmodel uit het assortiment dozenopzetmachines van Boix Europe. De levertijd bedraagt circa 30 tot 60 dagen. De kleine kartonnen schaaltjes en trays die met deze dozenopzetmachine kunnen worden opgezet, zijn vooral geschikt voor het verpakken van groenten, fruit, voorverpakt brood, snacks, aardappelproducten en vleeswaren.Meer informatie?
Wenst u een demonstratie, meer informatie over het vouwen en lijmen van kartonnen schaaltjes of heeft u al een specifiek project in gedachten? Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen en eisen te begrijpen. Dit geeft ons de mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen die bij uw bedrijf passen.

CONTACT

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 30-okt-2018 11:24:07

Topics: kartonnen schaaltjes, duurzame verpakkingsoplossing

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper