Boix Europe goes 360°!

 

360 Boix Europe.jpg

U zult wel denken “Dat is warm?!”. Maar 360° heeft niets met temperatuur te maken, alhoewel wij wel warm lopen voor de laatste innovatie van Boix Europe. Met hulp van 2Bhip hebben wij een virtuele showroom gecreëerd. Door innoverende ontwikkelingen in de digitale wereld is het vanaf heden mogelijk onze showroom in Eerbeek te zien zonder ons te bezoeken. Onze showroom is onlangs geïntegreerd in een 360° shoot. U kunt onze complete showroom zien zonder ons te bezoeken!

De technologie staat niet stil dus Boix Europe ook niet! Natuurlijk passen we de nieuwste technologiën toe op onze opzetmachines maar we gebruiken ze ook voor andere doeleinden. Met deze nieuwe technologieën vermarkten wij onze trayopzetmachines. Met de laatste ontwikkelingen proberen wij het onze klanten zo makkelijk en efficiënt mogelijke te maken zicht te informeren over de mogelijkheden die Boix machines bieden, uiteindelijk draait alles om service!

Voor mensen die niet de tijd hebben voor een bezoek in Eerbeek of Alicante hebben wij een nieuwe functionaliteit op onze website. U kunt onze opzetmachines bekijken in onze 360° showroom!

Kies een gewenste taal, lees de USP's, download de specificaties en vraag gemakkelijk een offerte aan. Allemaal opties die verwerkt zijn in dit prachtige project!

Bekijk onze 360° door op onderstaande knop te klikken!

360° Showroom Boix Europe

 

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 27-jul-2017 11:47:00

Topics: opzetmachine, Dozenopzetmachines, showroom, trayopzetmachine

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper