BOIX Europe Blog

Boix Azië met stand aanwezig tijdens Asia Fruit Logistica 2018 in Hong Kong

29-aug-2018 11:34:07 / geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe

De vertegenwoordiging van Boix in Azië, Boix Packaging Equipments, neemt van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 september 2018 met een stand deel aan de Asia Fruit Logistica in de AsiaWorld-Expo te Hong Kong. Deze toonaangevende vakbeurs voor de internationale handel in aardappelen, groenten en fruit maakt een enorme groei door. Boix ziet het evenement daarom als een mooie gelegenheid om relaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Asia Fruit LogisticaU vindt de stand van Boix Packaging Equipments in hal 3 op de derde verdieping, standnummer S.51. Hier praten de adviseurs van Boix de beursbezoekers uit de aardappelen-, groenten- en fruitsector graag bij over hoe kartonnen verpakkingen en dozenopzetmachines kunnen bijdragen aan een efficiënt verpakkingsproces. 

Over Asia Fruit Logistica
Asia Fruit Logistica is dé toonaangevende vakbeurs voor de internationale handel in groenten en fruit en vindt in de AsiaWorld-Expo te Hong Kong plaats. In 2017 bezochten meer dan 13.000 vakbezoekers uit 76 landen de beurs. De beurs geeft een zeer compleet beeld van de huidige markt door de focus op versproducten en de daarmee samenhangende waardeketen te leggen.

Ontmoet ons op onze stand!
Wilt u meer informatie over het vouwen en verlijmen van kartonnen trays en dozen of heeft u al een specifiek project in gedachten? Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om u wensen en eisen te begrijpen. Dit geeft ons de mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen die passen bij uw business. Aarzel niet om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Graag tot ziens op Asia Fruit Logistica 2018!

CONTACT.

Onderwerpen: Asia Fruit Logistica

Over dit blog

Boix Europe is de leverancier van Boix opzetmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Via onze blogs delen wij onze ervaringen in en kennis over de verpakkingsbranche.

Abonneer je op onze Blogs

Nieuwste blogs

Blogs per onderwerp

bekijk alle onderwerpen >

 

Whitepaper Dozen opzetten

Hoe bepaal je wat de voorkeur heeft als het gaat om een opzetmachine op locatie of een opzetstation. Welke factoren spelen een rol in deze overweging? Je leest het in dit whitepaper.

download  Whitepaper