Bezoek ons tijdens Fruit Logistica 2019 in Berlijn

Van 6 t/m 8 februari 2019 vindt ’s werelds grootste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel plaats in Berlijn. Ook dit jaar is Boix weer aanwezig op de Fruit Logistica. Wij zullen de MCT-1 schaaltjes opzetmachine presenteren voor het automatisch en machinaal opzetten van schaaltjes uit zowel golfkarton als massief karton. Daarnaast grijpen we de internationale vakbeurs aan voor de introductie van de allernieuwste Boix Q-1500 V3 functies, zoals remote access op afstand.

Fruit Logistica banner
Boix MCT-1 dozenopzetmachine voor schaaltjes en trays van massief en golfkarton
De MCT-1 is een automatische en verstelbare dubbel-kops schaaltjes opzetmachine. De compacte
verpakkingsmachine MCT1VEwordt mechanisch aangedreven door 1 motor die 2 verstelbare koppen aanstuurt met behulp van drijfstangen. Hierdoor kan de machine met een snelheid tot 6.000 – 7.000 trays per uur gelijktijdig 2 verschillende formaten schaaltjes opzetten van zowel golfkarton als massief karton. Voor het wisselen van formaten is geen gekwalificeerde monteur nodig.

De schaaltjesmachine is een instapmodel uit het assortiment dozenopzetmachines van Boix Europe. De levertijd bedraagt circa 30 tot 60 dagen. De kleine kartonnen schaaltjes die met deze dozenopzetmachine kunnen worden opgezet, zijn zeer geschikt voor het verpakken van groenten en fruit.

Nieuwe functies Boix Q-1500 V3 dozenopzetmachine
De Boix Q-1500 dozenopzetmachine - één van de meest populaire dozenopzetmachines binnen het
Boix-assortiment - is uitgebreid Q-1500met een aantal nieuwe functies, die Boix zal introduceren tijdens de Fruit Logistica. De meest opvallende vernieuwing is remote access voor machinebeheer op afstand. Deze functie zorgt ervoor dat Boix Q-1500 dozenopzetmachines waar ook ter wereld altijd binnen handbereik zijn voor het op afstand uitlezen, bewaken en beheren van data. Dit biedt producenten meer gemak voor machinebeheer, technische analyse, datalogging en onderhoud. Andere nieuwe functies zijn de verhoging van de standaard maximum productiesnelheid van 1.500 trays per uur naar 1.800 trays per uur en de aangepaste duwerpositie die een maximale compressietijd garandeert tijdens het vormen van kartonnen plano’s.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom gedurende de beursdagen van 9.00 tot 18.00 uur in
 hal 6.1, stand A-12.  Wij adviseren u vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen.

Afspraak plannen

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 18-dec-2018 13:51:33

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper