2-daagse dozenopzetmachine training voor Russische systemintegrator

Om voor een klant alle zorg uit handen te kunnen nemen als het gaat om het complete verpakkingsproces, vroeg een Russische systemintegrator Boix naar een geschikte verpakkingsoplossing voor tomaten en komkommers.

2-daagse dozenopzetmachine training Russische systemintegrator - verkleind
De oplossing bestaat uit een Boix Q-1500 dozenopzetmachine die stapelbare plaform trays van golfkarton kan opzetten; één van de meest gebruikte verpakkingen voor het transporteren en presenteren van groenten en fruit. Enkele voordelen van plaform trays: het materiaal is 100% recyclebaar, de ruimtebesparende transportverpakking is tevens presentatieverpakking, het logistieke traject vereenvoudigt en wordt goedkoper.

Beheer en onderhoud van dozenopzetmachines
Bij het automatisch opzetten, verlijmen en stapelen van kartonnen trays vertrouwt de systemintegrator al jaren op de kwaliteit van Boix. Om voor klanten ook het beheer en onderhoud van de machines uit handen te kunnen nemen, zijn technici van de Russische systemintegrator uitgebreid getraind tijdens een 2-daagse Q-1500 training bij Boix Europe in Eerbeek. Ook vond er een succesvolle Boix-fabrieksacceptatietest plaats van deze Q-1500 dozenopzetmachine.


Meer weten over onze verpakkingsoplossingen? 

CONTACT 

Posted by Ramona Fredriks | Boix Europe on 13-dec-2018 15:25:23

Topics: Q-1500, plaform, komkommers, tomaten

Schrijf je in voor maandelijkse blog updates

Dozen opzetten: Zelf doen of laten doen?

Hoe kan nu worden vastgesteld of een opzetmachine op locatie te prefereren is boven een opzetstation? En welke factoren spelen daarbij een rol?

download  Whitepaper