BOIX Europe Blog

2-daagse dozenopzetmachine training voor Russische systemintegrator

13-dec-2018 15:25:23 / geschreven door Ramona Fredriks | Boix Europe

Om voor een klant alle zorg uit handen te kunnen nemen als het gaat om het complete verpakkingsproces, vroeg een Russische systemintegrator Boix naar een geschikte verpakkingsoplossing voor tomaten en komkommers.

2-daagse dozenopzetmachine training Russische systemintegrator - verkleind
De oplossing bestaat uit een Boix Q-1500 dozenopzetmachine die stapelbare plaform trays van golfkarton kan opzetten; één van de meest gebruikte verpakkingen voor het transporteren en presenteren van groenten en fruit. Enkele voordelen van plaform trays: het materiaal is 100% recyclebaar, de ruimtebesparende transportverpakking is tevens presentatieverpakking, het logistieke traject vereenvoudigt en wordt goedkoper.

Beheer en onderhoud van dozenopzetmachines
Bij het automatisch opzetten, verlijmen en stapelen van kartonnen trays vertrouwt de systemintegrator al jaren op de kwaliteit van Boix. Om voor klanten ook het beheer en onderhoud van de machines uit handen te kunnen nemen, zijn technici van de Russische systemintegrator uitgebreid getraind tijdens een 2-daagse Q-1500 training bij Boix Europe in Eerbeek. Ook vond er een succesvolle Boix-fabrieksacceptatietest plaats van deze Q-1500 dozenopzetmachine.


Meer weten over onze verpakkingsoplossingen? 

CONTACT 

Onderwerpen: Q-1500, plaform, komkommers, tomaten

Over dit blog

Boix Europe is de leverancier van Boix opzetmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Via onze blogs delen wij onze ervaringen in en kennis over de verpakkingsbranche.

Abonneer je op onze Blogs

Nieuwste blogs

Blogs per onderwerp

bekijk alle onderwerpen >

 

Whitepaper Dozen opzetten

Hoe bepaal je wat de voorkeur heeft als het gaat om een opzetmachine op locatie of een opzetstation. Welke factoren spelen een rol in deze overweging? Je leest het in dit whitepaper.

download  Whitepaper